OutdoorDesign Harlingen  

Het is tijd voor Wad Warmte!     

HAARDHOUT


 

Het meeste haardhout dat via het internet aangeboden wordt, komt uit de Baltische staten en heeft dus al een lange reis van zo’n 2.000 kilometer afgelegd voordat u het in uw kachel komt te liggen en branden. Ook wij van OutdoorDesign-Harlingen vinden het zeer belangrijk dat in deze tijd ons hout ecologisch verantwoord moet zijn gekapt en willen het milieu geen onnodige schade toe brengen, voor een product wat ook in Nederland veel verkrijgbaar is.

Als u een haard stookt met vervuild hout is dat slecht voor uw gezondheid. Door onze stabiele voorraad schoon haardhout kan dat het hele jaar door. Zo kunt u in de winter binnen en in de zomer lekker buiten een haard stoken.

Daarom kopen wij enkel en alleen Nederlands hout in. Het hout wordt gekloofd, gezeefd en droogt in onze droogcel. Aangezien wij zelf dit gehele proces zelf verzorgen kunnen we aan u een constante kwaliteit garanderen.

Wij bezorgen in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Ook bezorgen wij door heel Nederland dit is afhankelijk van de bestelling, in de meeste gevallen zijn de verzendkosten geheel gratis!

Kortom, wilt u goed, ecologisch verantwoord en bovenal kwalitatief goed brandhout voor uw haard of kachel. bestel dan uw brandhout bij Haardhout Noord Nederland in Harlingen.